Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
FilmeinHD – Filme online noi subtitrate

American Mary Subtitrat in romana

American Mary    

R 103 min HorrorThriller

6.3
IMDB: 6.3/10 14,566 votes

,

, , ,

16 wins & 7 nominations.

Canada

413

Raporteaza problema

American Mary Subtitrat in romana

Mary Manson este o studentă la medicină ce visează să devină chirurg. Chinuindu-se să-şi plătească facturile, ea îşi încearcă norocul pentru un job într-un club de striptease. Înainte ca interviul ei să se încheie, este dusă într-o cameră subterană de către proprietarul clubului, Billy Barker, şi îi face cunoştinţă cu un bărbat care fusese torturat. Apoi îi cere să-i salveze viaţa pentru cinci mii de dolari, lucru pe care-l şi face, şi pleacă acasă panicată şi dezgustată.

Câteva zile mai târziu, Mary este abordată de o femeie pe nume Beatress, o dansatoare de la clubul unde a dat interviu, care îi oferă sumă foarte mare de bani pentru a-i face o operaţie estetică unei prietene de-a sa ce doreşte să devină o păpuşă vie. Nesigură din punct de vedere moral, dar totuşi disperată după bani, Mary acceptă să facă operaţia.

În timpul rezidenţiatului, Mary este invitată la o petrecere alături de alţi chirurgi din spitalul unde practică ea. Odată ajunsă acolo, este drogată şi violată de fostul său profesor, Dr. Grant. Pentru a nu-i rămâne datoare, ea se întoarce la clubul buclucaş pentru a-i angaja pe cei de acolo să-l răpească pe doctorul care a violat-o. După aceea, Mary îl torturează pe acesta, iar printre metodele folosite se numără despicatul limbii şi castrarea, fără niciun pic de anestezie. Totuşi, în ciuda torturii, fata nu-l ucide, ci îl ţine captiv, iar acest lucru îi va crea foarte mari probleme în viitor.

American Mary Subtitrat in romana
American Mary Subtitrat in romana
American Mary Subtitrat in romana
American Mary Subtitrat in romana
No links available
No downloads available

Related movies

Close
Loading...