Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
FilmeinHD – Filme online noi subtitrate

Birth Subtitrat in romana HD

Birth    

R 100 min DramaMysteryThriller

6.1
IMDB: 6.1/10 28,589 votes

, , , , , , , ,

Nominated for 1 Golden Globe. Another 2 wins & 15 nominations.

USA, UK, Germany, France

478

Raporteaza problema

Birth Subtitrat in romana HD

Sean (Michael Desautels) şi Anna (Nicole Kidman) sunt doi soţi din New York. În timp ce se derulează scene din Central Park, Sean se aude lecturând unei audienţe nevăzute şi explică faptul că el nu crede în reîncarnare. După lectură, el se duce la jogging, cedează şi moare. Zece ani mai târziu, Anna a acceptat o cerere în căsătorie din partea actualului iubit, Joseph (Danny Huston). Atunci când Clifford (Peter Stormare), fratele lui Sean, se duce la petrecerea de logodnă a Annei, soţia lui, Clara (Anne Heche), se scuză spunând că a uitat să împacheteze cadoul.

Asta este doar o minciună pentru că ea se duce să cumpere unul nou după ce l-a îngropat pe acela în timp ce era privită în secret de un copil (Cameron Bright). La o altă petrecere, în cinstea mamei lui Anna (Lauren Bacall), băiatul care a urmărit-o pe Clara susţine că ar fi chiar Sean, soţul decedat al Annei, şi o avertizeză să nu se mărite cu Joseph. La început, Anna respinge categoric spusele băiatului.

Când anna primeşte o scrisoare de la el în ziua următoare prin care e avertizată să nu se mărite cu Joseph, ea realizează că băiatul crede cu tărie că este soţul ei reîncarnat. În acea noapte, Anna şi Joseph discută despre scrisoare. Cum supraveghetorii clădirii par să-l cunoască pe băiat (pe care îl cheamă chiar Sean), Joseph începe să culeagă mai multe informaţii despre el sunându-l, iar mai apoi mergând la el pentru a-i cere explicaţii. El îl duce apoi la tatăl lui Sean (Ted Levine), iar acesta îi spune să o lase în pace pe Anna. Sean nu-şi schimbă povestea şi apoi Anna vede cum băiatul colapsează în braţele tatălui său.

Birth Subtitrat in romana HD
Birth Subtitrat in romana HD
Birth Subtitrat in romana HD
Birth Subtitrat in romana HD
No links available
No downloads available

Related movies

Close
Loading...