Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
FilmeinHD – Filme online noi subtitrate

Black or White Subtitrat in romana HD

Black or White    

PG-13 121 min Drama

6.6
IMDB: 6.6/10 5,498 votes

, , ,

1 win & 2 nominations.

USA

346

Raporteaza problema

Subtitrat in romana HD
Elliott Anderson (Kevin Costner) este un bunic foarte bogat care-şi doreşte ca lumea să-i recunoască meritele, să vadă cât de bun este şi să-l lase în pace să-şi trăiască viaţa în vila lui cea mare şi cu menajera mexicană care-l ajută să-şi crească nepoata, Eloise. Mama fetei a murit atunci când a născut-o pe ea, iar pe tatăl ei afro-american,Reggie (Andre Holland), abia dacă îl cunoaşte, fiind un dependent de droguri care a lăsat-o însărcinată pe mama ei şi apoi nu prea şi-a mai dat interesul.
Filmul începe în forţă atunci când suntem introduşi în cel mai rău moment din viaţa lui Elliott: el află că soţia lui şi-a pierdut viaţa din cauza leziunilor suferite în urma unui accident de maşină. Chiar dacă Elliott nu este un sfânt şi cel mai tolerant om de pe pământ, el îşi iubeşte foarte mult nepoata de culoare şi a preluat imediat, alături de soţia lui, sarcinile de-a o creşte pe fetiţă în cele mai bune condiţii posibile.
Însă după o vreme apare în ecuaţie Rowena Jeffers (Octavia Spencer), bunica fetei din partea tatălui care locuieşte într-o casă decentă în South Central, L.A. şi nu duce grija zilei de mâine. Aceasta îşi doreşte ea custodia fetei şi motivele sunt la fel de complexe ca ale lui Elliott – unele egoiste, altele rezonabile. Ea îşi doreşte ca Eloise să exploreze şi cealaltă parte a originilor sale şi să petreacă timpul alături de rudele ei afro-americane. De asemenea, ea doreşte ca fetiţa să aibă parte de oameni în jurul ei care s-o iubească şi s-o susţină în momentele grele, nu să fie izolată într-o casă uriaşă alături de bunic şi menajera lor.
Black or White Subtitrat in romana HD
Black or White Subtitrat in romana HD
Black or White Subtitrat in romana HD
Black or White Subtitrat in romana HD
Black or White Subtitrat in romana HD
Black or White Subtitrat in romana HD
No links available
No downloads available

Related movies

Close
Loading...