Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
FilmeinHD – Filme online noi subtitrate

iNumber Number – Subtitrat in limba romana HD

Avenged    

R 96 min ActionCrimeDrama

5.4
IMDB: 5.4/10 340 votes

, , ,

3 wins & 2 nominations.

South Africa

451

Raporteaza problema

iNumber Number – Subtitrat in limba romana HD
Chili Ncgobo, un poliţist aflat sub acoperire, se deconspiră fără să vrea şi este capturat de o gaşcă de infractori. Chili se eliberează şi îşi cheamă partenerul, Shoes, să-l ajute, nerealizând faptul că pistolul acestuia este defect. Shoes insistă să cheme întăriri, dar Chili refuza deoarece nu doreşte să împartă marea recompensa care e pusă pe capul liderului grupării. Cu ghidare tactică din partea lui Shoes, Chili elimina întreaga grupare, chiar dacă nu are decât câteva gloanţe.
Atunci când îl prind pe liderul grupării, Căpitanul Stone condiţionează primirea recompensei de eliberarea unui suspect de viol ce are unele conexiuni politice. Shoes e surprins când Chili sugerează să accepte înţelegerea, însă el refuza să se compromită şi să-şi încalce principiile. Mambane, un lider criminal pe care cei doi l-au anchetat vreme de mai mulţi ani, are planificată o mare lovitură. Crezând la început că Chili vrea să se infiltreze în gaşca, Shoes e uimit când află că, de fapt, Chili încearcă să dea ei înşişi lovitura.
Promiţându-i că nimeni nu va fi rănit şi pe lângă prada pe care o vor avea o să aresteze şi infractorii, Shoes accepta cu ceva trageri de inimă propunerea partenerului său. Cu toate acestea, unul dintre gangsteri, Skroef, devine suspicios atunci când îl recunoaşte pe Chili dintr-o altă operaţiune în care se află sub acoperire şi a rezultat arestarea sa. În ziua următoare, pe când infractorii pun la punct ultimele detalii, Skroef apare cu Shoes, pe care l-a capturat, şi spune că unul dintre membri echipei lor este, în realitate, un ofiţer sub acoperire.
iNumber Number – Subtitrat in limba romana HD
No links available
No downloads available

Related movies

Close
Loading...